MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kwas mlekowy zawarty w ogórkach kiszonych zwiększa...
fot. Pawel_B/Getty Images

Co jeść i pić, żeby lepiej wchłaniać żelazo? Oto 6 produktów na lepsze przyswajanie żelaza

Ogórki kiszone

Kwas mlekowy zawarty w ogórkach kiszonych zwiększa przyswajalność żelaza. Dobrze jest dodać je do kanapek czy schrupać w czasie obiadu – dzięki temu łatwiej przyswoimy żelazo z innych produktów.

Zobacz również

W Karpatach jest nowy trener - stary znajomy

NOWE
W Karpatach jest nowy trener - stary znajomy

Nowy wymiar aktywności – bezpłatne zajęcia na Orliku w Suchaniu

Nowy wymiar aktywności – bezpłatne zajęcia na Orliku w Suchaniu

Polecamy

Najlepszy sposób na gotowanie brokułów. Poznaj 3 metody

O TYM SIĘ MÓWI
Najlepszy sposób na gotowanie brokułów. Poznaj 3 metody

Dorota Landowska chroni swoją prywatność. Czy wiesz, kto jest jej mężem?

Dorota Landowska chroni swoją prywatność. Czy wiesz, kto jest jej mężem?

Idealny sernik na lato. Wychodzi kremowy, bo zamiast twarogu dodaję inny składnik

Idealny sernik na lato. Wychodzi kremowy, bo zamiast twarogu dodaję inny składnik